כשלונות חוזרים אשמח לדעתך

דיון מתוך פורום  הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות

12/02/2018 | 12:04 | מאת: חן

עברתי מסלול של תרומת ביצית בפעם השניה ובפעם הראשונה . היה הריון אך לא התפתח בשבוע 7 . בפעם השניה לא נקלט . קיבלתי תמיכה הורמונלית, רירית עובי מעל 8 , בדיקה של קרישיות דם תקינה, אני בריאה , ילדתי בעבר . אז איפוה לא מסתדר ? כדאי לנסות שוב פעם? (יש לי נסיון אחרון) ואני ממש סקפטית אם זה יצליח ? אודה לתשובתך .

25/02/2018 | 19:23 | מאת: פרופ' דב פלדברג

לחן שלום רב, אין ספק שחייבים לנסות לפחות עוד פעם נוספת עם תרומת ביצית. חסרים לי נתונים על כך אם עברת היסטרוסקופיה אבחנתית ומהי איכות הזרע של בעלך. אשמח להתייחס לאחר השלמות אלו. בהצלחה ובברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות לאישה ולגבר בארץ ובעולם הכנסו לאתר החדש שלנו: www.feldbergclinic.co.il נייד 050-848-1909

מנהל פורום הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות