אוטורגסטן ותופעות לוואי וכל הנלווה.

דיון מתוך פורום  הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות

02/02/2018 | 08:04 | מאת: נירית

שלום פרופ' פלדברג . ביום ראשון עברתי תרומת ביצית . הוחזרו 3 עוברים . זה נסיון שני שלי . בנסיון הראשון היה הריון אך הוא לא התפתח . אני זוכרת שרגשתי סימנים . טעם שונה בפה . תאבון מוגבר, רגישות בחזה ....לפני שידעתי שאני בהריון . עכשיו אני לא מרגישה כלום . 1.בנוסף אני לוקחת תמיכה של אוטרגסטן האם יש לזה תופעות לוואי ? 2.לפני מספר ימים מאד התרגשתי ממשהו . יכול להיות שזה גרם לנזק? תודה .

06/02/2018 | 18:39 | מאת: פרופ' דב פלדברג

לנירית שלום רב, לא בכל הריון שמתבסס חשים את אותם הסימפטומים כך שאנא אל תספידי את הטיפול הנוכחי. לאוטרוגסטן אין תופעות לוואי מיוחדות פרט לתחושת יובש בנרתיק. התרגשות בודדת לאחר החזרת העוברים איננה משנה את התוצאות של הצלחת הטיפול. בהצלחה ובברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות לאישה ולגבר בארץ ובעולם הכנסו לאתר החדש שלנו: www.feldbergclinic.co.il נייד 050-848-1909

מנהל פורום הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות