סבירות לתאומים עפ ערכי ביתא

דיון מתוך פורום  הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות

16/01/2018 | 14:41 | מאת: שמרית

שלום פרפ,שאלתי היא האם ניתן לדעת\לנבא תאומים עפ הביתא?ביתא ראשונה לאחר החזרת שני בלסטוציטים מוקפאים [11 יום אחרי ההחזרה=286.יומיים אחכ=904.ועוד יומיים=2293.האם זו עלייה המתאיתה לתאומים?אחרי 10 טיפולי הפריות כושלות ומאד מקוה לזכות בשניהם.תודה להתייחסותך.

16/01/2018 | 21:13 | מאת: פרופ' דב פלדברג

לשמרית שלום רב, קשה מאוד להתנבא במדויק עפ"י רמות הבטא על הריון תאומים. לפי הרמות שציינת נראה לי שמדובר על עובר אחד, אך רק אולטרסאונד בשבוע 6 ידגים במדויק את מספר השקים. בהצלחה ובברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות לאישה ולגבר בארץ ובעולם הכנסו לאתר החדש שלנו: www.feldbergclinic.co.il נייד 050-848-1909

מנהל פורום הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות