הפלות חוזרות- האם כדאי לעבור לivf

דיון מתוך פורום  הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות

25/06/2017 | 17:06 | מאת: ימית

בת 39 וחצי. הזרעה ראשונה במרץ- ההריון נקלט. בשבוע שישי הפלה נדחית לאחר שהעובר הפסיק להתפתח בשבוע 5. הזרעה שנייה ביוני- ההריון נקלט. בטא מקסימלית 48 ואז נפל (כימי). יצוין כי למעט לוטרזול, ללא כל הורמונים בטיפולים. 1.איזה בדיקות נכון לעשות בשלב זה על מנת לברר הסיבות להפלות? 2.האם לאור הגיל נכון לעבור לטיפולי ivf או להמשיך בהזרעות?

25/06/2017 | 18:07 | מאת: פרופ' דב פלדברג

לימית שלום רב, קשה מאוד להתייחס על גבי האינטרנט לכל מגוון הבדיקות שיש לעבור בהפלות חוזרות, בייחוד בגילך. עצתי היא לבקש מרופא הנשים המטפל לקבל הפנייה למרפאת הפלות חוזרות באחד מבתי החולים הקרובים לאזור מגורייך, שם ייכנסו איתך לפרטי פרטים של תהליך ההפלות וימליצו על מגוון הבדיקות. בהצלחה ובברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות לאישה ולגבר בארץ ובעולם הכנסו לאתר החדש שלנו: www.feldbergclinic.co.il נייד 050-848-1909

מנהל פורום הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות