לידה טבעית של עובר גדול

דיון מתוך פורום  לידה טבעית

24/06/2011 | 17:45 | מאת: עדי

שלום רב אני בשבוע 36+3 ובהערכת משקל העוברית יצאה 3.4, חתך ראש 9.7 ממ. הרופאה המליצה לי על ניתוח קיסרי. רציתי לדעת, מה משקל המלצת הרופאה בקביעה האם יהיה ניתוח בפועל או לא? האם ידוע לגבי בית חולים מאיר מאיזה משקל לא מבצעים לידה? מה משקל רצון היולדת? תודה

30/06/2011 | 13:55 | מאת: רינה שחר

שלום רב משקל כזה בשבוע 36+ הינו לכל הדיעות גבוה לגיל ההריון עם התקדמות ההריון סביר להניח שיעלה יותר,וכן תצתרכי נתוח קיסרי חשוב לגשת לבית החולים שאת מעוניינת ללדת בו ולבדוק את דרך היילוד.

מנהל פורום לידה טבעית