לידה טבעית

דיון מתוך פורום  לידה טבעית

13/10/2010 | 11:07 | מאת: מירב

שלום ילדתי לפני שנה את בני הבכור הייתה לי לידה קשה אחרי כמה שעות של צירים ופתיחה מלאה שנוצרה מהיר אך הלידה לא התקדמה 10 ס"מ והראש לא יצא כנראה כי היה ראש גדול פינו אותי לניתוח קיסרי השאלה שלי אם אוכל ללדת שוב טבעי וכמובן לדעת מראש שראש העובר גדול ?

13/10/2010 | 14:32 | מאת: רינה שחר

תבעקרון ניתן ללדת בלידה רגילה לאחר ניתוח קיסרי כמובן שגודל הילוד משפיע על צורת הלידה, ניתן להעריך, את גודל הילוד בעזרת אולטרסאונד לפני ההחלטה על צורת הלידה.

21/11/2012 | 01:43 | מאת: חופית מנו דולה

יש סיבות רבות שיכולות לגרום לכך שהראש לא יצא. גודל הוא רק אחד מהם. שווה לבדוק את מהלך הלידה ולהתייעץ עם אשת מקצוע. שווה להתמקד בלידה הקרובה בלידה בתנוחות זקופות ולהקפיד על תנועתיות. בנוסף, בלידה חוזרת זה לרוב יותר פשוט, תלוי באיזה שלב של הלידה פונית לקיסרי (מה היה מצב הראש ביחס לספינות).

מנהל פורום לידה טבעית