זה לא מפחיד או כואב ללדת?

דיון מתוך פורום  לידה טבעית

20/08/2010 | 16:53 | מאת: מתעניינת

הריון ראשון שלי, שבוע 13, הריון תקין, תוך רחמי, רציתי לשאול האם זה כואב ללדת? מה מרגישים? אני מפחדת.. זה כאבי תופת?

31/08/2010 | 08:15 | מאת: רינה שחר

כאבים בלידה הם חוויה אישית ותלויים בהרבה גורמים ובעיקר בסף הכאב.חשוב שתדעי שיש לכך מענה בכל חדרי הלידה בארץ מגוון שיטות לשיכוך כאב,אך כדי להפחית את רמת הפחדים חשוב שתתצרפי לקורס הכנה ללידה.

23/09/2010 | 20:26 | מאת: אני

אותי זה מפחיד יותר אני בת 18 ולא ציפיתי ל"נפלאות" כאלה כמו צירים וחתכים בגיל כזה חח..

18/10/2010 | 15:00 | מאת: ליטל

למה שלא תנסי את שיטת קיי. אני עברתי הכנה ללידה בשיטת קיי. הצלחתי להתמודד הן עם הכאבים והן עם הפחדים. זו מעין הכנה נפשית ללידה.

27/02/2012 | 12:20 | מאת: שרון הרוש - דולה

כיום יש המון אפשרויות..להפחית כאב ולהתמודד איתו. בין אם שיטות קונבנציואליות רפואיות וגם שיטות טבעיות שעוזרות מאד. לפעמים גם עבודה נפשית, מאד עוזרת להתכונן ללידה. הכאבים כמו שנאמר למעלה, הן עניין סובייקטיבי, של כל יולדת ויולדת. אבל, מה שבטוח, שעם הדרכה נכונה ורגיעה ומוכנות,הלידה יכולה להיות חוויה חיובית, אפילו. יום טוב, נטול פחדים - שרון הרוש 050-9913996

מנהל פורום לידה טבעית