המוגלובין 10.3 שבוע 37 ולידה טבעית

דיון מתוך פורום  לידה טבעית

22/07/2010 | 05:14 | מאת: ד"ש

שלום רב, כשהתחלתי הריון ההמוגלובין היה תקין ואני בריאה ברוך השם. בחודש חמישי ההמוגלובין היה 10 והודרכתי לקחת 2 כדורי ברזל (לקחתי ברזל עדין של סולגאר) לפני כחודש עשיתי בדיקת דם וההמוגלובין היה 10.3 ועכשיו אני בחודש תשיעי והתחלתי לקחת 2 כדורי ברזל של פריפול. אני עדיין רואה נקודות כמו ניצוצות וישנם רגעים של חולשה וקושי לנשום. נאמר לי שזה בגלל ההמוגלובין הנמוך. מועד הלידה מתקרב, האם ישנו סיכון ללדת במצב זה? השאיפה שלי הינה לידה טבעית (הריון ראשון) האם זה עלול להפריע?

28/07/2010 | 09:41 | מאת: רינה שחר

אין קשר בין לידה טבעית להמוגלובין נמוך אך בהגיעך ללידה חשוב שתביאי איתך את כל מסמכי ההריון כולל בדיקות הדם. בהצלחה

מנהל פורום לידה טבעית