לידה טבעית ב " ליס "

דיון מתוך פורום  לידה טבעית

31/08/2009 | 10:38 | מאת: מיכל

שלום רב, אני מתלבטת אם ללדת בליס או בתל השומר לידה טבעית בחדר לידה רגיל. הייתי בקורס הכנה ללידה טבעית בבי"ח שיבא ורציתי מאוד ללדת במרכז הטבעי אבל הוא נורא יקר.. אז בדקתי בליס ושמה המרכז הטבעי בשיפוצים אז העבירו את הכל לחדרים הרגילים.והייתי שם בסיור. ההתלבטות שלי היא ששמעתי שבליס הם בעד אפידורל ומנסים לדחוף ובשיבא פחות... האם זה נכון?? אני בשבוע 39 והריון תקין לחלוטין. ענו לי בבקשה. תודה, מיכל.

01/09/2009 | 10:37 | מאת: רינה שחר

מיכל שלום לדעתי אם את נחושה לא להשתמש באפידורל אף אחד לא יכול לכפות זאת עלייך וביחוד אם את מתכוונת ללידה טבעית וזה לא חשוב באיזה בית חולים את תלכי ללדת.

מנהל פורום לידה טבעית