לידה טבעית

דיון מתוך פורום  לידה טבעית

27/04/2015 | 10:56 | מאת: hava

שלום בתי בת 31 עם הריון שלישי הראשון היה לידה טבעית השני בניתוח מפני שלא הרגישה טוב באמצע הצירים היו לה קשיי נשימה ואז עברו לניתוח. ומאז לפני 31/2שנים היא ישנה עם מכשיר נשימה ראוי לציין שבמשך היום היא בסדר גמור כרגע היא נכנסה לתשיעי לא היו לה שום בעיות במשך ההריון אבל הרופא אומר שהיא חייבת ניתוח מפני שאברים פנימיים שלה נשאר פגומים מפעם קודמת בתי מתעקשת ללידה טבעית האם היא מסכנת את עצמה או התינוק? אשמח מאוד לקבל תשובה בתודה מראש חוה

שלום לך קשה להתייחס לפנייתך, מכיוון שאין פירוט אודות האבחנה שבתך אובחנה ובגללה נזקקת למכשיר נשימה בלילה. באיזה מכשיר מדובר? מה לאלו איברים נגרם נזק ומה הנזק שנגרם? לפי הבנתי, היא הייתה צריכה להיות במעקב היריון בסיכון. אם כן בדרך כלל מדובר ברופאים מקצועיים ואם זו המלצתו כנראה שיש סיכון. בכל מצב ניתן לגשת לרופא נוסף לקבל חוות דעת נוספת. בהצלחה

מנהל פורום לידה טבעית