סוכרת הריון וזירוז

דיון מתוך פורום  לידה טבעית

02/11/2014 | 20:09 | מאת: סיגלית

הי, שמי סיגלית. אני בשבוע 39+1 הריון ראשון הסוכר שלי בצום גבוה יחסית- 90-98, והרופא רוצה לשלוח אותי לזירוז. אני מעוניינת בלידה טיבעית האם ידוע לך על אמצעים טיביעים יעילים ובטוחים שכדי שאנסה לפני שאלך לזירוז בבית החולים?

סיגלית שלום חסרים פרטים חשובים במידע שמסרת. האם מדובר בעובר גדול? האם העמסת סוכר של 100 גרם הייתה תקינה? טופלת בהיריון בדיאטה או תרופות? באופן עקרוני אפשר להעזר ברפואה משלימה כמו: רפלקסולוגיה, שיאצו, דיקור סיני. חשוב לעשות זאת אצל מטפלת מוסמכת עם התמחות בתחום של היריון ולידה. בהצלחה

04/11/2014 | 01:13 | מאת: סיגלית

עובר תקין. שבוע שעבר בהערכת משקל היתי שבוע 38+3 והיא שקלה 3100. עשיתי העמסה של 50 בלבד והיא היתה תקינה. אניביקשתי לעשות מדידות סוכר כי לפני ההריון ערכי הסוכר בצום היו גבוהים יחסית- 97-100. טופלתי בדיאטה בלבד בהריון. אשמח לשמוע אם יש טיפולים ספציפיים שיכולי ם לעזור ולדעת אם יש סיכונים בדיקור למשל..

מנהל פורום לידה טבעית