שבוע 38.5

דיון מתוך פורום  לידה טבעית

02/07/2013 | 11:46 | מאת: דניאל ניסים

שלום דר יש לי שאלה אני בשבוע ניכנסת לשבוע 39 ואני מאוד מאוד עייפה מי הריון ומאוד קשה אני ביקשתי מי רופא שלי שעם אפשר ליזרז לי לידה בעופן טיבעי היא.היצילא לי לבאו אלייה בשבוע 39 ולעשןת סטריפינג ולעזור לי ללדת והייתי בבית חולים ליפני כחודש מי חשש מימדליף מי שפיר אבל הכול היה תקין ובדקה אותי ואמרה שיש לי פתיחה1ס"מ.העובר שוקל 3.100 והריון תקין רק שאני כבר לא יחולה. רוצה לציין שאין לי צירים רק שליפעמים יש היתכווציות רחם.זה הלידה השנייה שלי .בילד הראשון שלי ילדתי בשבוע 40 שבועות בידיוק רק שהריון הראשון הוא היה יחיד ועכשיו קשה לי עם עוד ילד בבית בבקשה רוצה הסבר ועם יעשה זה לא מסוכן בכול זות כבר תינוק היתפתח .

גב' ניסים שלום אני מבינה את הקושי שלך והרצון שלך ללדת. באופן עקרוני ההמלצה היא לחכות למועד הלידה המשוער, זאת אומרת 40 שבועות.באופן רגיל נותנים עוד שבוע אחד יותר לפני שמתחילים זירוז,ויש בתי חולים שממתינים עד שבוע 42 , זאת במחשבה שככל שהעובר בשל יותר, התחלואה סביב הלידה תהיה נמוכה יותר.כמובן תחת מעקב לפי המלצות הרופא.במידה ובכל זאת תחליטי שאת רוצה ללדת ולא לחכות לצירים טבעיים,סטריפינג היא דרך לעודד התפתחות צירים ללא שימוש בתכשיר תרופתי. שיטה זו נמצאת בשימוש רב ללא בעיות. בהצלחה

02/07/2013 | 15:35 | מאת: דניאל ניסים

ועם אני מחליטה לעשות סטריפינג זה יכול ליפגוע בעובר?ועם יעשה סטריפינג זה עושה צירים יותר מימשה לידה בא לבד ?

מנהל פורום לידה טבעית