לידת לנלק

דיון מתוך פורום  לידה טבעית

06/05/2012 | 14:45 | מאת: רחל

שלום רב הלידה ה-3 שלי הסתיימה בקיסרי "דחוף" לדאבוני הרב. לאחר הפסקה של שנה נכנסתי להריון, הענין הוא שבמשך כל תקופת ההריון וגם לפניו יש לי מידי פעם רגישות/כאב עמום באזור הצלקת הניתוחית. האם כאבים אלו מעידים על סיכון גבוהה ביותר לקרע ברחם ועדיף מראש להמנע מנסיון ללידה נרתיקית או שיש מקום לניסיון לידה רגילה אני מאוד חוששת מעוד ניתוח לא יכולה לישון בלילה..... תודה רחלי

16/05/2012 | 13:35 | מאת: רינה שחר

רחל שלום זאת שאלה המחייבת התייעצות עם רופא הנשים המטפל בך.

18/05/2012 | 20:31 | מאת: שרון הרוש - דולה

כדי לענות לשאלה זאת,כמו שנאמר מעליי, עליך לפנות לרופא מומחה. אבל, אני מציעה לך, בנוסף, להעזר בטכניקות של רגיעה - כמו ללמוד נשימות נכונות, דמיון מודרך וכדו'. כל אלה, על מנת להיות רגועה יותר, לקראת הלידה וחוץ מזה, זה אף פעם לא מזיק, רק עוזר :-). הריון קל ולידה קלה ורק טוב - שרון הרוש - דולה (050-9913996)

14/08/2012 | 10:45 | מאת: לורן, מגע ומעגל

שלום רחל, בנוסף להתיעצות עם מומחה, את יכולה גם לעשות טיפול רפלקסולוגי שיעזור לך להרגע ולישון יותר טוב בלילה וגם יכול לסייע במצב הרחם. בנוסף, שמנים ארומתיים יכולים אף הם לסייע רבות - לי הייתה התנסות חיובית עם שמנים כאשר יולדת באה לחדר הלידה לאחר ניתוח קיסרי קודם וגם בזכות השמנים שעיסיתי את הבטן שלה וגם בזכות הטיפול הרפלקסולוגי היא הצליחה ללדת בצורה טבעית. מאחלת לך לידה קלה בטוחה ומוצלחת, לורן כהן, מגע ומעגל

מנהל פורום לידה טבעית