לידה במים

דיון מתוך פורום  לידה טבעית

01/03/2012 | 14:57 | מאת: מור

לפי מה ששמעתי לאחרונה ישנם כמה בתי חולים המאפשרים לידה מלאה במים. האם זה נכון? אם כן- באיזה בתי חולים כרגע ניתן לבצע לידה מלאה במים? פעם שעברה החלום הפך לסיוט היות וביקשו ממני כל שעה לצאת למוניטור וכל פעם שיצאתי מהמים הצירים גברו והתחזקו. מיותר לציין שהייתי גם תחת צירים של פיטוצין מה שהכניס אותי לסטרס וכאבים בלתי נסבלים, כך שאחרי 3 פעמים במים הייתי מותשת וכואבת בסבל נורא ואיום וביקשתי מייד כדי להתעשט ועל מנת להמשיך את הלידה את זריקת האפידורל... בקיצור- חווייה טראומטית ולא חביבה במיוחד. אני בהחלט מחפשת להגשים את חלומי הפעם ושמעתי שלאחרונה ישנם כמה בתי חולים המאפשרים לידה מלאה במים עם דולה. מקווה ששמועה זו נכונה. אנא עדכני אותי איפה הכי קרוב לי... תודה

08/03/2012 | 10:18 | מאת: רינה שחר

מור שלום רב אני לא יודעת היכן את גרה ,לפי מיטב ידיעתי אין אישור ללידה במים .צריך לזכור שהעובר נוטל חלק בתהליך הלידה וצריך לדאוג לשלומו גם כשזה כרוך באי נוחות,אני לא מבינה מה קשר ללידת מים, השמוש בפיטוצין מצריך מעקב מוניטור יותר צמוד וממושך, לצערי הרב יצאת בילתי מרוצה מתהליך הלידה , אך תמיד צריך לחשוב על התוצאה הנהדרת של להפוך לאמא ועל ההנאה מהתינוק.שבאה כתוצאה מהלידה .אני מאחלת לך לידה מהנה יותר שתענה על ציפיותיך.תוכלי להשאר איתי בקשר אם יהיו לך שאלות נוספות במהלך ההריון.

29/04/2012 | 11:05 | מאת: דולה

שלום מור שמי טל ואני דולה מאיזור המרכז אשמח לדבר איתך ולעזור לך למצוא את חדר הלידה הנכון בשבילך ואת חויית הלידה הטובה בשבילך 0524507250 אשמח לשמוע ממך

מנהל פורום לידה טבעית