אוטיזם

דיון מתוך פורום  חוות דעת רפואית (שנייה)

20/06/2009 | 20:59 | מאת: אנה

ד"ר שלום... לבעלי יש 4 אחים כאשר אחד עם אוטיזם פיגור שכלי.. אני רוצה להכנס להריון... הרופא אמר לי לעשות בדיקות של קריוטיפ, xשביר, cgh microarray השאלה שלי מה זה הבדקיות האלה? איזה בדיקות ואם בכלל צריך לעשות? האם יש לי סיכוי לילד אוטיסט? אשמח אם תעזור לי אני מודאגת

28/06/2009 | 19:44 | מאת:

הפורום הזה שונה מהפורומים האחרים - על מנת שנוכל להתייחס למקרה שלך ישנו צורך בחוות דעת ראשונה. תוכלי להגיש בקשה לחוות דעת נוספת http://www.doctors.co.il/m/Doctors/a/SecondOpinion ברצוני להדגיש כי המידע הניתן בפורום הוא כללי ואינו בא להחליף בשום צורה ייעוץ רפואי אישי.