כוויה דרגה 2

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית

15/05/2016 | 22:17 | מאת: נטלי

שלום, ביום שישי לפני שבוע נכוותי בזרוע ממרק חם. העור מעל הכוויה התקלף. במיון אמרו לי שזאת כוויה דרגה 2 שטחית והנחו אותי להשתמש בתחבושת פולימם במשך שבעה ימים. הכוויה כבר לא פרישה נוזלים והעור נראה ורוד בהיר עם עטרה חומה כהה. במיון הרופאה אמרה לי שלא נרדש טיפול נוסף ורופא המשפחה הנחה אותי למרוח קרם סילברול. רציתי לדעת האם זה באמת נדרש? מתי הכוויה כבר לא יכולה להזדהם ואפשר לתת לה להירפא באופן טבעי? ושאלה נוספת, האם צריך לחבוש את האזור לאחר מריחת הקרם? תודה רבה

קשה להשיב במדיוק מבלי לראות. בהתאם למידע שמסרת, אין צורך בהמשך טפול או חבישה אלא להשמר מחשיפה לשמש.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית