כוויה דרגה 2

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית

03/01/2015 | 13:48 | מאת: שני

שלום רב, הייתי במיון אתמול עקב כוויה דרגה 2 (כרגע שטחית, אבל לא נראית טוב בכלל). ראיתי פלסטיקאי. רשם לי סילברול יומיים+פאלמינל ג'ל לחמישה ימים. בע"פ אמר לי שאת הפאלמינל לא צריך לחבוש. בסופר פארם מכרו לי פאלמינל הידרו ובעלון כתוב שכן צריך לחבוש. מה נכון- לחבוש או לא לחבוש? האם מכרו לי את המשחה הנכונה בכלל?

2 האופציות טובות באותה מידה, ניתן להמשיך עד הרפוי בסילברון או בפלמינל. בשתי האופציות מן הראוי לחבוש.

21/01/2015 | 13:29 | מאת: שני

הייתי בביקורת שניה אצל פלסטיקאית יום שני האחרון שבועיים וחצי לאחר המקרה. היא אמרה שהפצע נסגר אין צורך להמשיך לחבוש. לשמן את העור אבל לקחת בחשבון שלנצח תשאר פיגמנטציה שם. האם זה נכון???? זה חלק די גדול מהירך שלי שנראה בהיר בהרבה משאר העור ומסביבו מסגרת כהה. באמת אין מה לעשות עם זה? היא המליצה על שמן נבט חיטה, בבית מרקחת המליצו על שמן אופלביחה. יש משמעות לסוג השמן? באמת אין שום דבר למרוח שיעזור לפחות לטשטוש הפיגמנטציה? זה בסדר שאני לובשת ג'ינסים ומכנסיים צמודים על האיזור (היא אמרה שאין בעיה)?

מנהל פורום כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית