כוויה משעוה

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית

28/07/2013 | 00:48 | מאת: הדס

נכוויתי משעווה רותחת שהתיזה עלי ברגליים חלקים מסויימים מעור הרגליים נהיה שלפוחיות גדולות ונקודות אדומות. נתנו לי אנטי טטנוס על מנת שלא יתפתח זיהום וגם שמו לי משחה סילברול אותה עטפו עם תחבושת, הרופא אמר לי למרוח את משחת הסילברול רק פעם אחת ביום אחרי המקלחת ואז לחבוש עם תחבושת במשך יומיים בלבד האם אתה חושב שמספיק רק פעם ביום למשך יומיים למרוח את המשחה תודה רבה

אפשר פעמיים ביום אחרי מקלחת. יש לשים את התכשיר עד להופעת עור חדש.

28/07/2013 | 07:46 | מאת: הדס

מנהל פורום כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית