התרחבות צלקת, מתי הסיכון לא קיים?

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית

26/06/2013 | 09:07 | מאת: גיא

שלום פרופ', לפני שלושה חודשים הורידו לי נקודות חן באזור החזה ושמו תפרים. את התפרים הסירו אחרי שבועיים והבנתי שצריך להיזהר מלמתוח את האזור כדי שהצלקת לא תתרחב. אני רוצה לחזור לחדר כושר, כמובן שתרגילי מתח, משקולות וכולי עלולים למתוח את האזור. מתי ניתן לעשות זאת מבלי להסתכן בשינוי צורת הצלקת? תודה מראש

גם הנשימות מדי מספר שניות מרחיבות את החזה, מכאן שלא באמת ניתן למנוע תזוזה של המקום, בסופו של דבר הצלקת היא תולדה של התכונות שלך ומיומה, 2 מרכיבים אלה אינם באמת ניתנים לשינוי, המשך באורח חייך.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית