דחוף- איךלמנוע הצלקות

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית

10/06/2013 | 23:22 | מאת: אבא

שלום ותודה מראש בתי בת ה.5 14 קיבלה כוויה דרגה 2 בגב האצבעות עם שלפוחיות מים בגובה 1.5 ס"מ.רק אחרי 3 ימים הסירו את העור שמעל השלפויות, ולפני כן רק ניקבו אותן ושמו סילברול. רופא כירורג פלסטיקאי מטעם קופ"ח לאומית שראה זאת לאחר 3 ימים, אמר שיהיו צלקות. איך אפשר להגיע במהירות בתוך כמה ימים לרופא אחר, אפשר גם פרטי ,אך רופא שגובה עד 800-1000 ¤ באיזור המרכז, כדי לנסות למנוע את הצלקות? אפשר לבוא אליך? על מי את/ה ממליץ/ה?

הטפול שתארת נראה לי הולם לגמרי, אין קוסם שישנה את העומק של הכוייה. מאידך, לא ניתן גם לנבא אם תהיה צלקת אם לאו. המשיכי הטפול שהתחלת, ואני די בטוח שלא תיוותרנה צלקות משמעותיות, אולי רק שינויי צבע.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית