פילינג לאחר כוויה בפנים

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית

03/04/2020 | 20:27 | מאת: יאיר

שלום נכותי בפנים כוויה שטחית העור היתקלף לאחר יומים הכויה היתה לפני חצי שנה העור עדין אדום יש לי כתמי אקנה ואני רוצה לעבור טיפול פילינג עוד בערך 7 חודשים אני עוד חודש מסיים רוקוטאן ואז הבנתי צריך להמתין חצי שנה אחרי שנה וחודש מכוויה ניתן לערוך פיליניג קל או בינוני רפואי? אני פשוט לא יודע מה אצטרך בגלל זה כתבתי את שניהם אם העור ישאר אדום ניתן? יש זמן מסוים שצריך לחכות? או ברגע שאדמומיות עוברת ניתן? אשמח לדעת את דעתך

כדאי להמתין עד חלוף כל האדמומיות לפני שממשיכים לפילינג. בשולי הדברים אציין שגם הפילינג הוא כוייה ואם הכוייה לא שפרה את מצב צלקות האקה הרי שגם פילינג נוסף שבתכנון לא יועיל.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית