הסרת בליטה קשה בצד שמאל של הראש

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית

24/03/2020 | 03:25 | מאת: יהודה

שלום פרופ, בילדותי, בגיל 4-5 החלקתי תוך כדי ריצה וראשי נחבל בזיז ברזל חד, בצד שמאל של הראש. מאז גדלה לי שם בליטה קטנה וקשה. במהלך השנים שמתי לב שכאשר אני לוחץ על הבליטה היא כואבת. שאלתי היא, ראשית, האם יש לכך השפעה על זרימת החמצן במוח או כל השפעה אחרת? ושנית, כיצד ניתן להסיר אותה? תודה רבה!

זה מסוג השאלות שלא יכולות להיענות באופן רציני מבלי לבדוק. בכל מקרה על מח זה לא משפיע. כדאי להגיע לבדיקה עם CT ראש, אחרי הרגיעה במצב, כמובן.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית