המטומה בשד

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית

29/01/2013 | 14:12 | מאת: קרן

לפניי שלוש שנים עברתי תאונת דרכים קשה וחלק מהפציעה הקשה היתה מכה קשה בשד הימני לאחר כחצי שנה גילתי גוש גדול בשד ובבדיקת אולטרסאונד גילו שזה כתוצאה מהמכה וזה אכן בועת נוזל. עכשיו עברו שלוש שנים וזה קטן יחסית אבל עדיין קיים בעוד שבועיים אני אמורה לעבור בדיקה נוספת של אולטרסאונד על מנת לבדוק שהכל בסדר השאלה שלי כי אני קצת בלחץ האם הגוש הנל יכול להפוך לגוש סרטני ולא להשאר נוזל כמו בבדיקה שעברה. תודה מראש

ראשית, אינני כירורג שד, אך לשאלתך, אינני מכיר מקרים שבהם חבלה גרמה להתפתחות סרטן שד, ולא נראה לי שתהיי הראשונה.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית