שפשוף חזק עקב נפילה מקורקינט

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית

06/09/2019 | 23:10 | מאת: אנה

היי, בת 22 בריאה בדרך כלל. היום נפלתי מהקורקינט ונחתתי על הישבן שהשתפשף חזק והותיר אחריו שפשוף אדום וגדול אך לא מדמם, יש ממש מעט הפרשה אבל כמעט ואין. כואב לי ללכת כי זה נמצא על הקפל של הישבן ומבחינה אסטתית זה נראה נורא ורציתי להקדים את הטיפול בזה על מנת למנוע הצטלקות מרובה. בעבר עברתי ניתוח להסרת יבלות של קונדילומה מהפות בעזרת לייזר שגרם לכוויות על היבלת וניתן לי סילברול שהעלים את הצלקות לחלוטין שנשארו לי מהלייזר. האם היא מתאימה למקרה ותגרום לפצע להחלמה מהירה ושלא תותיר צלקת נראת לעין? האם מומלץ משהו אחר כמו קלו קט או שאתה ממליץ על משחה אחרת? תודה :) הוספתי קובץ עם תמונה על מנת לקבל את חוות הדעת שלך, מקווה שהוא עלה.

סילבון עשו י להתאים כטפול במצב. לאחר הרפוי יש לבדוק האם יש צתורך בטפול באחד מניגזרות הסיליקון כדי לשפר את הצלקת, אם וכאשר תיוותר.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית