ניתוח להסרת ציסטה חלבית היום עזרה דחופה

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית

24/07/2019 | 20:08 | מאת: מיכל

שלום ותודה אתמול עברתי ניתוח להסרת ציסטה חלבית בבית החזה מעל שד' שמאל. הכירו עשה תפר פנימי וכיסה את המקום בפלסטר מיוחד שאמור לרדת לבד תוך שבוע,,- עשרה ימים אמר לא לגעת.כמה שעות לאחר הפרוצדורה החלו לי כאבים ד'י חזקים והאזור מסביב לפלסטר עיגול גדול אדום. לוקחת אקמול. האם זה תהליך טבעי או שצריכה לפנות לרופא. הרופא מקבל רק בימי שלישי

צר לי, אך אין לי די פרטים להשיב במדוייק. אין לי מושג לגבי המדבקה, וייתכן והתפתחה אליה רגישות יתר. ככלל, אינני רואה טעם בכיסוי של חתך ניתוחי אל מעבר ל 24 שעות מהפעולה.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית