הסרת נקודת חן בפנים לתינוקת

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית

30/12/2012 | 16:01 | מאת: הדיה

שלום! לביתי בת השנתיים יש נקדות חן משוערת במצח בגודל כ - 2 ס"מ. לפי המלצות מרופאי עור העניין כרגע הוא קוסמטי בלבד, אך רציתי להייעץ בכמה נושאים: 1,אם יש חשיבות לגיל בו מומלץ לטפל בבעיה ע"י ניתוח. 2. האם תישאר צלקת לאחר הניתוח? מכיוון שמדובר במצח זה דיי רלוונטי. תודה!

באופן כללי, אין דחיפות, בכל מקרה תיוותר צלקת.

30/12/2012 | 17:17 | מאת: הדיה

האם ניתן לקבוע אצלך יעוץ? לפי מה שאני מבינה הניתוח מתבצע בהרדמה מלאה מכיוון שהנקודה לא בולטת מהעור. האם זה אומר שצריך להשתיל לה עור ממקום אחר בגוף? או שאופן הניתוח הוא שונה.

אשמח לייעץ במרפאתנו ברנב"ם בחודש הבא, באחד מימי א בהם אני נמצא במרפאה.

01/01/2013 | 13:36 | מאת: הדיה

תודה רבה!!

מנהל פורום כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית