אינפקציה כבר יותר משנה......

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית

05/03/2019 | 18:53 | מאת: נואשת בת 19

עשיתי עגיל באףלפני שנה וחצי ואפילו יותר, ונהיה לי אפקציה שנראית כמו פצעון כזה באף כבר מעל שנה שיש לי את זה זה פשוט לא עובר וזה אדום ותמיד אני מכסה את זה במייקאפ וזה גם לא עוזר והלכתי לרופא כמה פעמים והוא הביא לי משחות והכל לא עזר.. וזה אדום ובולט וגם עם מייקאפ רואים את זה . מה עוד אפשר לעשות? חוץ ממשחות.. כמה אופציות יש לי?

קשהלתת אבחנה מבלי לראות, אך, על סמך הרשום ייתכן ויש שם צמיחה של "רקמת פרא: גרנולומה. והטפול הינו על כן צריבה בלייזר או במכשור דומה. אך כאמור, יש להבדק ולקבל בהתאם חוות דעת.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית