הסרת נקודת חן...........

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית

28/01/2019 | 12:55 | מאת: יואב

היי, אני בן 20 ויש לי נקודת חן בפין בגודל של 0.5 ס"מ. נבדקתי אצל רופאת עור, והיא אמרה שהיא שפירה ואין צורך להוריד אותה. אבל, מטעמים אסתטיים אני מעוניין להסיר באופן בפרטי. רציתי לשאול מה התוצאה הצפוייה מבחינת צלקת באזור זה? איזה שיטה מתאימה להסרה? כמה זמן החלמה? חשוב לי שהתוצאה הסופית תהיה טובה. תודה רבה

שלום רב. קשה לענות מבלי להתרשם אישית. בכל מקרה ניתן להסיר בחיתוך ותפירה, בגילוח וצריבה (באמצעים שונים), בכל מקרה ישאר סימן כלשהו תלוי בדרך ההסרה ובנטייה האישית לרפוי פצעים.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית