כוויה דרגה 2 עמוקה....................

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית

22/11/2018 | 22:59 | מאת: Lb

שלום בעלי נכווה ברגליים דרגה 2 עמוקה לפני כארבע חודשים כעת עם גרבי לחץ. יש גלד גדול ומצולק לא אסטתי כלל. הבעיה הגדולה היא הכאבים שהולכים ומתחזקים. האם זה נורמאלי? מרגיש דקירות ולחץ חזק ברגל חשבנו שכאבים לא אמורים להיות בשלב זה... האם יש לפנות למומחה בתחום?

שלום רב, הטפול הינו נכון. ייתכן שאיננו מקפיד על לבישת הגרב מייד בבוקר, וכן רגל מורמת בלילה, הכאבים הם כנראה כתוצאה מהבצקת. לגבי הגלד, אין לי מושג, יש מקום למעקב כירורג פלסטי המבין בכויות.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית