סקין טאג באוזן אצל תינוקת בת חצי שנה

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית

18/10/2018 | 23:38 | מאת: ענבל

שלום פרופ אולמן. לחינוקת בת החצי שנה שלי יש סקין טג באוזן. נאמר לי שניתן להסיר אותו אחרי גיל שנה בהרדמה מלאה. אני מוטרדת מכך, האם יש דרך אחרת, אולי ע"י אלחוש מקומי? תודה!

לקריאה נוספת והעמקה

כעקרון אפשרי, אך מדוע לגרום סבל? ההרדמה במקרים אלה היא קצרה מאד על מסיכה וגדים. אז מזריקים הרדמה מקומית, לעיתים ניתן להסיר בייזר, ללא תפרים, והפעולה קצרה מאד. החשש מטראומה שתייותר במקרה של אי שמוש בהרדמה גבוהה מסכוני ההרדמה הקלה הזו. בהצלחה.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית