התעלפות אחרי הסרת נקודות חן?

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית

21/08/2012 | 21:25 | מאת: יוסי

שלום , אני בן 19 היום איבדתי הכרה לכמה שניות לאחר שהסירו לי נקודות חן. אני לא זוכר כלום מהנפילה - רק שקמתי. חזרתי לרופא הכירורגי והוא אמר שזה הגיוני (מדדו לי לחץ דם וכל זה). האם מדובר במשהו הגיוני ? (התעלפות אחרי הסרה שכזאת) האם לרוץ לבדוק את זה? חשוב לציין שבחיים זה לא קרה לי. תודה ,

גבר צעיר המתעלף אחרי פעולה כירורגית קטנה, או אפילו אחר לקיחת דם, איננו אירוע חריג. אין צורך בהמשך ברור כלשהו, כדאי רק מודע לכך, שאם העתיד תעבור פעול הדומה, יש להתריע על כך, לתת לך לשבת מספר דקות אחר הפעולה, ואח"כ לנוח עוד, בטרם תשתחרר לביתך. זה יעבור...

מנהל פורום כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית