גינקומסטיה - חזה נשי אצל גבר

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית

27/05/2018 | 20:33 | מאת: אני

שלום! אני בן 24 ויש לי קצת חזה נשי שהייתי רוצה להיפטר ממנו - מאולטרסאונד שעשיתי זה בעיקר שומן וקצת גינו. הייתי אצל רופא של מאוחדת והוא אמר שזה נחשב פלסטי ולא מכוסה ע"י הקופה ולפנות לכירורג פרטי. אז כמה שאלות: האם יש סבסוד ע"י הקופה? כמה עולה בערך? איך אפשר לדעת איזה כירורג נחשב טוב ומקצועי ואיזה לא? איך מתחילים את התהליך? איזה בדיקות עושים לפני וכמה זמן מראש(מניח שצילום ובדיקת דם לפחות צריך)? לפנות לקופ"ח/מרפאות פרטיות כלשהן מרחבי האינטרנט/בתי חולים? איזה מהשיטות השונות עדיפות? ראיתי שיש כל מיני שיטות להמסת שומן ויש שאיבה... למקרה שלי שיש קצת גינו ובעיקר שומן מה כדאי? סיכונים?

שלום רב, מדובר בפרוצדורה ניתוחית לא נדירה, לרב משלבים שאיבה וכריתה של רקמת השד בחתך שמתחת לעטרה. אין מומחה ספציפי לעניין, כל מומחה לכירורגיה פלסטית אמון על ניתוחים מסוג זה. עליך לבחור מנתח עפ"י המלצות של חברים או מתוך עיון ברשימת המומחים לכירורגיה פלסטית המופיעה באתר של האיגוד לכירורגיה פלסטית. לאחר שתבדק יאמר לך באיזו שיטה יעשה הניתוח ובהתאם, את הסיכונים והסכנות. בהצלחה.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית