שאלה לגבי הרדמה מקומית

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית

11/12/2017 | 15:49 | מאת: יוסי

שלום, אני אמור לעבור הסרת נגע ברגל באמצעות גירוד בהרדמה מקומית. מה זו בדיוק הרדמה מקומית? כמו אצל רופא השיניים? (יש לי תגובה לא טובה לאדרנלין ולכן אני מקבל זריקות נטולות אדרנלין) האם אפשר לבקש דבר כזה?

אכן חומר ההרדמה מכיל לרב אדרנלין אך בכמות פחותה בהרבה מאשר רופא השיניים. התפקיד של האדרנלין הינו להפחית את הדמום, ולהאט את פיזור חומר ההרדמה עצמו. ניתן לבקש "נטול" אך כאמור, יש בכך חסרונות, ואין ייתרונות.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית