אסתטיקה של העור והזעה

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית

16/07/2012 | 16:17 | מאת: רועי

שלום, רציתי לברר 2 דברים: 1) אני בן 24 וסובל מחום...אני תמיד באיזור ממוזג אבל נוטה מאוד להזיע בבית השחי אפילו בהליכה של כמה דקות בחוץ ובמאמץ של פעילות ספורטיבית אני מזיע מאוד גם באיזור הראש. הבנתי שיש טיפולים של בוטוקס, האם הם תקפים גם לאיזור הראש/מצח ? במידה ואני עושה זאת בבית השחי, האם זה לא כולא את הזיעה בפנים? האם זה לא מסוכן ? בכל זאת זוהי דרך הקירור של הגוף. 2) דבר נוסף, יש לי נקודות חן, נקודות אחרות וצלקות של פצעים באיזורים שונים בגוף. האם יש דרך להסיר את אלו ? בייחוד אם במקום אחד שעושה הכל ? תודה רועי

אכן, טפול בבוטוקס עשוי לעזור בבית השחי, לא בפנים. לגבי בית השחי יש גם ניתוח העשוי לעזור. בהחלט טפול במקום אחד עלול להגביר את ההזעה במקום אחר. הסרת נגעים עשוייה להתבצע, ויש דרכים שונות לנגעים שונים. לגבי צלקות, אין לנו פתרון אמיתי, ויש לקחת זאת בחשבון גם לפני הסרת נגעים שונים.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית