כשל ניתוחי ותיקון עיוות

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית

28/08/2017 | 09:51 | מאת: סוזן

עברתי ניתוח ביד ונשארתי עם צלקת גדולה שמאוד מגבילה אותי מחפשת מנתח פלסטי טוב

כל ניתוח מותיר צלקת. לצערנו הטפול בצלקות מהבחינה האסתטית מוגבל ביותר. אין לי פרטים לגבי הצלקת המדוברת, אך, אם ההפרעה היא אסתטית הזמן הוא התרופה הטובה ביותר, אך יש אמצעים וטפול בצלקת הטרייה, אם היא בולטת ואדומה. האפשרויות מגוונות יותר לגבי צלקות המפריעותתפקודית. אך כאמור, בשל מיעוט הפרטים, ובהעדר בדיקה בלתי אמצעית, קשה להשיב בצורה מדוייקת.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית