נטילת ראקוטן בתקופת טיפולים בגלי רדיו

דיון מתוך פורום  מילוי קמטים

26/05/2017 | 06:58 | מאת: רונית

שלום ד"ר אני עוברת סדרה של טיפולים בגלי רדיו למיצוק עור הפנים והצוואר. האם עדיף לחכות לסיום הסדרה לפני נטילת ראוקטן שרשם לי הרופא? שאלה נוספת- האם עלולה להיות התנגשות בין ראקוטן לבין תוספי מזון (אני נוטלת מספר תוספים: פיקנוגנול, ויטמין סי, ביוסיל). תודה רבה

לקריאה נוספת והעמקה

בעת נטילת רואקוטן ממליצים להימנע מכל טיפול כולל לייזר וגלי רדיו. כשנוטלים רואקוטן, צריך להימנע מנטילת תוספי ויטמין A. אין בעיה עם שאר התוספים.

מנהל פורום מילוי קמטים