תוספים והמלצות בהריון

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה בהריון ולידה

21/02/2013 | 22:11 | מאת: טל

הי הריון שני ושבוע 5 אני רוצה לקבל בבקשה המלצות לתוספי תזונה וחשיבות האומגה שלוש בהריון(לא יודעת את המינון המיוחד שמוכרים םהריון או הכרחי או שגם רגיל הוא בסדר?) איזה תוספים בנוסף?מינון וזמן.. גם המלצות תזונתיות יתקבלו בברכה

ארג

שלום למיטב ידיעתי במהלך ההריון מומלץ לקחת פראנטל שזו פורמולה שמכילה את כל תוספי המזון שאישה צריכה לקבל בהריון בנוסף ניתן לקחת גם אומגה שלוש ביחד עם זה (אישית בעד אומגה שלוש ממקור צימחי בגלל כמות הכספית שנמצאת שם) הייתי ממליצה לך להתייעץ בנדון עם רופא המשפחה שלך שיתאים לך באופן אישיאת התוספים שהוא ממליץ לך באופן אישי עפיבדיקות דם חשוב להקפיד על תזונה טובה ומלאהשל לפחות שלוש ארוחות ביוםם והמומלץ הוא ולאכול כל שלוש שעות משהו (בחורף מומלץ לאכול אוכל חם ומבושל ופחות מזונות קרים) שיהיה בהצלחה רחלי

09/04/2013 | 23:13 | מאת: האיכרים

ממליץ לך להשתמש בשלושה סוגי שמנים: השניים הראשונים הם על בסיס של צריכה בכל תקופת ההריון ושלישי לפי מידת הצורך(לא כולן סובלות). שמן זרעי רימונים לבליעה מחזק את מערכת החיסונית ואף מונע אנמיה וסיכוי לסכרת הריון , שמן זרעי ענבים במריחה מונע הופעת כתמי לידה ומאוד מומלץ למריחה על הבטן זה מונע אחר כך סימני מתיחה. ולבסוף השמן השלישי שמן מקליפות רימונים במידה ואת סובלת מטחורים או בעתיד שתניקי יהיה לך יובש או סדקים בפטות זה יעזור בהצלחה ורק בריאות

10/04/2013 | 22:50 | מאת: טל

ממש תודה,את הרימונים מאיפה קונים?בבית טבע לא נתקלתי

מנהל פורום רפואה משלימה בהריון ולידה