שאלות על צמחים והומאופטיה

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה בהריון ולידה

27/06/2012 | 20:25 | מאת: בהריון ראשון

שלום, בשעה טובה אני בהריון. בהתחלה. שבוע 5 לפי הספר...בפועל - שבועיים ו-3 ימים. רציתי לשאול האם יש מניעה בתחילת הריון או בכלל במהלך ההריון, לקחת תרופות הומאופטיות ? לדוגמא : ארניקה. בנוסף, קראתי שלא מומלץ לשתות תה מלמון גראס, מרווה ועוד צמחים. האם קיימת רשימה של צמחים שלא מומלצת בהריון ?

27/06/2012 | 20:27 | מאת: בהריון ראשון

אני לוקחת כמובן חומצה פולית, ברזל + ויטמין C, אומגה 3, אבץ, מגנזיום ו- B12...כבר מספר חודשים טובים :)

שלום ובשעה טובה אני לא ממליצה לקחת צמחים לבד על דעת עצמך אלא אך ורק בליווי מטפל באופן כללי אין מניעה לשימוש בארניקה בהריון אך אין סיבה או צורך לקחת אותו בצורה רציפה אני גם לא יודעת למה את נוטלת זאת ובאופן כללי אין מניעה לשתות חליטות תה אפילו גם ממומלץ אבל כל מקרה לגופו שיהיה בהצלחה רחלי

05/07/2012 | 10:32 | מאת: בהריון ראשון

לגבי ארניקה - חס וחלילה, לא לוקחת באופן רצוף. רק במקרה של חבלות, מכות יבשות. לגבי הידרותרפיה - לצערי, הבריכה מחוממת ל- 34 מעלות בקיץ ובחורף. אני קצת חוששת... כי מצד אחד - עושה הידרותרפיה בגלל דלקת מפרקים...מצד שני - ההריון ראשון ויקר לי מאוד (אני בת 41), ואם לא מומלץ בריכה מחוממת בתחילת הריון - אולי אפסיק ? לגבי צמחים - האם תוכלי לומר לי אילו צמחים אסור בהריון ? אני יודעת שאסור מרווה, פטרוזיליה, למון גראס (הכוונה לתה +בישול).

שלום אז קודם כל שיהיה בשעה טובה ובהצלחה שנית אכן מומלץ להמנע מלצרוך מרווה ולמון גראס לא בצריכה יומית אם זה כוס בשבוע אז זה לא נורא ארניקה במהלך ההריון עגיף להימנע ולחזור לקחת לקראת סוף בהריון יכול לעזור בלידה ואת יכולה להתייעץ עם ההומאופט שממליץ לך על הצמחים מה מותר ומה לא במהלך ההריון בהצלחה רחלי

מנהל פורום רפואה משלימה בהריון ולידה