בהריון כף יד\רגל רדומה.....

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה בהריון ולידה

15/03/2009 | 16:53 | מאת: שינה

אני בתחילת חודש שביעי להריון ובריאה בד"כ... ומדי כמה ימים כף היד שלי\כף רגלי נרדמת ובמצב של התעוותות\שיתוק ואיני יכולה לפתוח את האצבעות רק לאחר שאני שוטפת את היד\הרגל במים חמים מאוד התופעה הנ"ל נעלמת... האם כף יד רדומה\כף רגל יכולה לגרום לנזק בעובר שלי? מה הטיפול? למי עליי לפנות???

15/03/2009 | 22:48 | מאת: עדי דרור

שינה שלום, חסרים לי קצת פרטים - האם זה קורה בלילה? האם את סובלת מכאבי גב? בצקות? על פניו לא נראה לי שיש חשש לנזק לעובר, התופעה שאת מתארת יכולה להיגרם מסיבות שונות, הנפוצות שבהן הן חוסר במגנזיום ו/או סידן, או לחץ שההריון מפעיל על חוליות עמוד השידרה, על מנת להיות בטוחה ורגועה , אני ממליצה לך ליידע את רופא הנשים שלך. לאחר מכן את יכולה לפנות לטיפול שיאצו/עיסוי על מנת להקל על העומס מהגב ולשפר את זרימת הדם לרגליים ולידיים, כמו כן ניתן להתייעץ עם נטורופת לגבי תוספי מזון שיכולים לעזור. תרגישי טוב, עדי

מנהל פורום רפואה משלימה בהריון ולידה