עיסוי פרינאום וחליטת עלי פטל

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה בהריון ולידה

08/05/2012 | 17:20 | מאת: שירי

שלום, שבוע 34+6 , עם צירים מוקדמים החל משבוע 25 . רציתי לשאול ברשותכן: 1. האם כדאי לבצע עיסוי פרינאום, ואם כן, החל מאיזה שבוע? איך אני יודעת אם העיסוי יעיל, אני אמורה להרגיש משהו בסגנון של כאב,צריבה וכו'?.. 2.חליטת עלי פטל- שמעתי שזה עוזר לרחם להתכונן ללידה, מתי מתחילים לשתות את החליטה? וכמה פעמים ביום? תודה רבה!

שירי שלום תה פטל את יכולה להתחיל לשתות כבר (ממליצה משבוע 34/35) כף מלאה לכוס פעם ביום ומשבוע 36 אפשר כבר פעמיים ביום ואני אף ממליצה לצרף לזה גם חליטת סירפד זה טוב למניעת בצקות הוא משתן ואף נותן עוד דברים חיוניים לדם לגבי העיסוי פרינאום אפשר להתחיל משבוע 35 5-10 דק ביום בעזרת שמן שקדים וידיים נקיות כמובן כל פעם להרחיב טיפה יותר בהתחלה אל תנסי להרגיש משהו ולאט לאט להרחיב עד לתחושת עיקצוץ או צריבה קלה יש מכשיר שנקרא אפי נו שהוא עושה עבודה נפלאה רוכשים אותו דרך האינטרנט שיהיה בהצלחה רחלי

מנהל פורום רפואה משלימה בהריון ולידה