שיאצו בהריון

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה בהריון ולידה

25/03/2012 | 13:03 | מאת: ויקי

שלום! אני בשבוע 21 להריון עם תאומים זהים. בשבוע אחרון כואב לי לדרוך על רגל ימין, במיוחד אחרי הישיבה. הכאב הוא לאורך כל הרגל. אני מניחה שזה קשור להריון ושמעתי שאולי שיאצו יכול לעזור? האם זה נכון? האם כדאי לי כבר עכשיו להתחיל עם זה ואם כן אז באיזו תדירות? תודה!

אתי שלום אכן יש מקום בהחלט להתחיל טיפולים בשיאצו יכול להקל משמעותית רק חשוב שתפני למטפל אשר מתמחה בהריון ויש לו נסיון בכך את מוזמנת לפנות לשיר?מ באסף הרופא לקבלת מענה שיהיה בהצלחה רחלי

מנהל פורום רפואה משלימה בהריון ולידה