בחילות והקאות כל היום

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה בהריון ולידה

10/07/2010 | 18:33 | מאת: לימור

שלום רב, אני בהריון השלישי שלי, בשבוע ה-8. כבר שלושה שבועות עם בחילות חזקות 24 שעות, מקיאה מס' פעמים בבוקר ובשעות אחה"צ. ממש קשה לי. יש לי חתכים בצידי הפה ובגרון. אני כל הזמן מוציאה רוק לתוך נייר טואלט. אני נגעלת מהטעם בפה ולכן כל הזמן (ממש כל הזמן) חייבת לאכול משהו וזה נורא. ההתעסקות עם אוכל שלא תמיד בא לי... בהריון הראשון שלי זה נמשך 9 חודשים, בהריון השני כחצי שנה. קשה לי. תעזרו לי בבקשה בהצעות שונות - מאכלים, טיפולים, תרופות... הפראמין לא כ"כ עוזר לי.

11/07/2010 | 22:40 | מאת: עדי דרור

לימור שלום, יש מספר דברים טבעיים שמסייעים להקלה על בחילות, צריך לנסות, מה שעוזר לאחת לא תמיד עוזר לשניה... ויטמין B6 ג'ינג'ר - בכדורים או כחליטה של תה כדורים הומיאופטיים של חברת בוירון בשם "קוקולין" מומלץ להקפיד ולאכול לעיתים קרובות גם אם לא רעבים, לרב הכי עוזר זה לאכול פחמימה - קרקר, עוגיה יבשה, בייגלה. לצערי, מנסיוני, במצב כמו שאת מתארת, התוספים השונים לא מספיקים וחשוב לשלב טיפול כלשהוא. אני ממליצה בחום על דיקור סיני/יפני , להתחיל בתדירות של שניים שלושה טיפולים בשבוע, אפשר לנסות רפלקסולוגיה ולבקש מהמטפל/ת להראות לבן זוגך איך לעסות לך את כפות הרגליים כל יום על מנת להקל. אפשר לנסות טיפול בדמיון מודרך - אני מגלה יותר ויותר שהשיטה הזו מצליחה לשפר באופן מדהים סימפטומים פיזיים לחלוטין. תרגישי טוב, ותשתדלי לזכור שזה זמני :) שיהיה לך המשך הריון קל עדי

מנהל פורום רפואה משלימה בהריון ולידה