ספריי פאופליס לגרון, מכיל גם מרווה רפואת.

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה בהריון ולידה

20/05/2010 | 19:25 | מאת: נעמה

שלום רב. האם מותר בהריון להשתמש בספריי פרופליס ותמציות צמחים לגרון. הספרי מכיל :פרופוליס,אבץ צטראט,ויטמיןc, מרווה רפואית, בת קורנית, עץ הציפורןובבונג. הספריי מותז ישירות לגרון. אני יודעת שבהריון לא מומלץ לשתות מרווה והספריי מכיל מרווה רפואית. מודה לך מראש על תשובתך נעמה.

25/05/2010 | 08:58 | מאת: עדי דרור

נעמה שלום. כיוון שמדובר בספריי ולא בשתיה של מספר כוסות תה ביום, לא אמורה להיות בעיה - הייתי מגבילה ליתר ביטחון את השימוש למספר ימים בלבד. תרגישי טוב עדי

מנהל פורום רפואה משלימה בהריון ולידה