השתנה

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

19/04/2014 | 16:09 | מאת: מייק

דר שלום אני בן 70 בדרך כלל אדם בריא לאחרונה חלה החמרה במתן השתן (בבדיקות דרכי השתן והערמונית הכול תקין ) במשך כחצי שנה אני נוטל שני כדורים אחד חוסם אלפא והשני ווסיקר ולכן חלה הטבה גם בכמויות וגם בהפרש זמנים. בשבוע האחרון חלה נסיגה הן בזמנים והן בכמויות. לפני מספר ימים נאלצתי להשתמש במשחת וולטרן בכתף. האם יש למשחה השפעה על הקריטירין ואם כן גם על המצב שנוצר? ויש סיבה לשקול להחליף המשחה?

22/04/2014 | 17:24 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שלום, ולטארן יכול לגרום לעליה בקראטינין. הוולטארן אינו גורם לתסמינים שציינת

22/04/2014 | 20:37 | מאת: מייק

תודה יש צורך לחפש סיבה אחרת אפשרית

מנהלי פורום אורולוגיה