דלקת בדרכי השתן

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

24/08/2013 | 19:39 | מאת: לילך

לאחר צריבות שהיו לי בשתן עשיתי בדיקת שתן שהתוצאות מיידיות התוצאות LEU 500 PRO 25 MG KET 5 MG UBG 1 mg bil 1 mg גילו לי גם באולטרסאונד אבן קטנה (גם לפני 13 שנה היתה לי אבן בכליה שעשתה המון בעיות) שאלה האם זה יכול להיות בגלל האבן נתנו לי כדורים 3 פעמים ביום צפוויט פורטה ל 7 ימים האם זהו הכדורים והמינון המקובלים ? לתשובתך אודה האם התשובה מראה גם על חלבון בשתן ? יש לי גם סוכרת לא מאוזנת

03/09/2013 | 15:55 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שלום לילך אבן יכולה לגרום לזיהום בדרכי השתן יתכן שהחלבון בשתן בגלל הדלקת , תחזרי על הבדיקה לאחר הדלקת אם עדיין יש חלבון צריך לפנות לנפרולוג

מנהלי פורום אורולוגיה