פריליג'י ( דפוקסטין)

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

22/08/2013 | 19:12 | מאת: דוד

שלום וברכה! האם ניתן לקבל מרשם לתרופה בארץ? ואם לא איך ניתן להשיגה? תודה!

29/08/2013 | 10:07 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שלום, מדובר בתרופה שנועדה לשפיכה מוקדמת. תרופה זו מקבוצת SSRI בדומה לציפקלקס , היחוד שלהב שזמן פעולה שלה יחסית קצרים. לא ראיתי שהתרופה רשומה בסל התרופות של כללית . ניסיתי ליצור קשר עם חברת ינסן סילאג החברה שמשווקת את התרופה אך עדיין לא קיבלתי תשובה. בשנת 2010 פורסם שהם מתכוונים להיכנס גם לארץ אך לא ראיתי דיווחים חדשים מאז. התרופה רשומה ומשוווקת בפינלנד, צרפת, גרמניה, איטליה, פורטוגל, שבדיה ובריטניה והיא רשומה לשימוש מגיל 18 עד 64. בברכה, ד"ר עמוס נאמן

מנהלי פורום אורולוגיה