ערמונית מוגדלת

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

20/08/2013 | 19:08 | מאת: אדם

הומלץ לי על duodart להקטנת הערמונית, שאצלי היא כ90 גרם, אבל ראיתי על התווית שלאנשים הלוקחים תרופה זו יש סיכוי גדול יותר לסרטן הערמונית. אז כיצד להתייחס לזה? כרגע זרימת השתן שלי רגילה. כמו כן המליץ לי הרופא על דימות הערמונית לאחר שתי ביופסיות תקינות, ה PSA ירד מ-18 ל-12. שמעתי שישנה שיטה חדשה בהדסה של בדיקת שתן לאחר עיסוי הערמונית. האם דימות או בדיקת שתן, מה היית ממליץ יותר בשלב זה? תודה

22/08/2013 | 14:15 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שלום אדם, השאלות שלך במקום , אך המקרה מורכב. אני ממליץ שתפנה לאורולוג ליעוץ מסודר. לעיתים אנשים רוצים תשובה כאן ועכשיו , אבל מניסיוני זה לא נכון לעשות זאת. אני ממליץ שתקשיב רק לרופא שבדק אותך וראה את כל הבדיקות. אשמח לעזור בברכה, ד"ר עמוס נאמן

מנהלי פורום אורולוגיה