ureaplasma ureal-pcr

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

18/08/2013 | 16:58 | מאת: אלכס

שלןם שמי אלכס אני בן 29.מגיל 22-23 אני סובל מ-פרוסטטיט כרונית במהלך כל השנים עברתי אין סוף בדיקות כלליות וביקור אצל אורולוגים ופסיכולוגים אך לאחרונה כלפני 3 חוד' התגלה אצלי לפי בדיקות שתן UREAPLASMA UREAL -PCR -POSITIVE לאחר מכן עברתי 3 טיפולים של דוקסילין 100ולאחר שטיפולים לא עזרו נתנו לי מרשם ל OMNIC OCAS 0.4.שאלתי היא האם ניתן להתפטר מהחיידק הזה סופית ואם כן איך אשמח לתשובתך תודה מראש.

20/08/2013 | 16:37 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שלום, יש אנטיביוטיקות אחרות שיכולות להעלים את החיידק. ישנן דעות הגורסות שאין מכ לטפל בחיידק זה

מנהלי פורום אורולוגיה