תרופת Zoladex

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

20/07/2013 | 09:19 | מאת: Cornelia

שלום, לעיתים אין תמימות דעים בין הגישות הקשורות למתן זריקת זולאדקס לחולה סרטן הערמטנית. כאשר התרופה כבר לא משפיע, PSA=14,3,(ערך עולה בכל פעם) האם יש מקום להמשיך במתן הזריקה או שמא יש להפסיק? רופא אחד מסרב להפסיק טיפול זה, רופא שני ממליץ להפסיק .מהן התופעות הנלוות לאורך זמן?? זה מאוד מבלבל. אנא דעתך בנדון.חן חן.

24/07/2013 | 12:02 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שלום אם יש עליית PSA תחת טיפול בזריקות זולודקס צריך לעשות שינוי יש לפנות לאורולוג ורצוי גם לאונקולוג ליעוץ בברכה

מנהלי פורום אורולוגיה