חוסר בטסטוסטרון גיל 22

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

17/07/2013 | 00:07 | מאת: ליאור

לאחרונה גיליתי שהבדיקות שלי מראות מצב כזה LH 2.8 FSH 4.4 Testosterone total 3.15 אני פעיל מינית, אם נדייק אחת ליום לפעמים פעמיים אני לא מרגיש חוסר בחשק מיני ובכל זאת עולה לי הסוגייה הזו, האם החוסר הזה נובע ממשהו? אני טבעוני, בריאותי תקינה משוחרר טרי פרופיל 97 לאחר שירות בקרבי למעט זה תוצאות בדיקות הדם שלי תקינות האם יש לי עדיין סיבה לחשוש? עקרות? חוסר בספירת זרע? בעיות הורמנליות? אשמח אם תענו לי עם שיקול דעת מקצועי

25/07/2013 | 16:16 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שלום, ממליץ לפנות לאנדוקרינולוג שיבדוק אותך. יתכן שצריך בירור הורמונאלימעמיק יותר בברכה

מנהלי פורום אורולוגיה